Jan 8, 2012, 10:22 AM

Сън сънувам 

  Poetry » Love
969 0 10

Сън сънувам, сън сънувам,

а любимата – далеч.

И в съня блажено плувам

с бели облаци към теб.

Да ти кажа колко много

аз за другите съм слеп...

Сън сънувам в изнемога

чак до изгрева на Феб.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??