29 jul 2011, 22:18

Сънища 

  Poesía » Versos blancos
455 0 0

Частица сън и шепа невинност.

Пътувам отново към теб.

Бели сънища - малко щастие.

Лепкав прах и шум на криле.

Шепот в безкрая на нощния бяг.

Непожелавано щастие.

Тичам с диви коне.

Сладките сънища.

С дъх на треви и синьо море.

Моите сънища - изтичат от пръстите.

И очите ти - в тях се оглеждам както преди.

Всичко е сън - тази магия ще свърши след миг...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??