2 ene 2011, 11:32

Сънища 

  Poesía » De amor
866 0 3

                                  Има сънища, които може би са безопасни, само докато

                                  са в спящото съзнание...

 


Още ли сънуваш как вземаш ръката ми

над маса в полупразно кафе,

как хвърляме притиснати погледи

в отдавна замислено аутодафе?


       Още ли мислиш нощем за пясъка,

       по който ги няма следите ни,

       чуваш ли тогава писъка

       на страшно самотните гларуси?


Още ли ме изпращаш с жадни очи,

а когато ме гледаш, смутен си,

и моето тръгване в тебе горчи,

и сякаш светът ти е тесен?


       Още ли сънуваш как се впускаш след мислите

       по отдавна лелеяни пътища?

       Не е сън, това се е случвало истински

       в много от моите сънища!

© Славяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Щастлива Нова година!
  • Прекрасен сън, бил истински! ЧНГ, Славяна!
  • "Още ли ме изпращаш с жадни очи,
    а когато ме гледаш, смутен си,
    и моето тръгване в тебе горчи,
    и сякаш светът ти е тесен?"
Propuestas
: ??:??