1 abr 2020, 7:44  

Сънища 

  Poesía » Otra
398 0 0

 

рубая

 

Няма сънища безкрайни,
колкото и те да са омайни.
Те са на желанията огледало
и от векове това е знайно...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??