Apr 1, 2020, 7:44 AM  

Сънища 

  Poetry » Other
376 0 0

 

рубая

 

Няма сънища безкрайни,
колкото и те да са омайни.
Те са на желанията огледало
и от векове това е знайно...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??