4 dic 2020, 22:15

Сънища 

  Poesía
298 0 0

Сънища

Идваш. И си отиваш. Като дух.

А? Каза ли нещо? Не те чух!

Мълчание. Ридание. Смях.

Срещайки те, ме е страх

 

да не би да ме пожелаеш,

а после да се откажеш.

Обичам да те виждам.

До себе си да те усещам.

 

Сънища празни.

Сънища ужасни.

Понякога влажни.

И винаги прекрасни.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??