19 ago 2010, 20:35

Сънна фея 

  Poesía » De amor
1030 0 20

Опитвам се да те забравя

и все по-малко ме боли,

когато влюбени на гара

шептят си нежно със очи.

 

Сънят си всяка нощ приспивам

с надежда нова, светъл стих,

научих го да не унива

и от кошмари го спасих.

 

Сега съм бяла, сънна фея,

със пеперудени криле,

глухарчета са ми постеля

и стискам жезъл от перце.

 

В съня ти тихичко пристигам,

оставам само по сърце,

със слънчевия лъч отлитам,

погалил твоето лице.

 

Опитвам се да те забравя,

онези сънища приспах,

не искам да сънувам гари

и ти да тръгваш с оня влак.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??