18 jun 2015, 18:02

Съновидение 

  Poesía » De amor
466 0 0

Не мога да съм същата

от вчера аз се промених,

откакто ти дойде във моите сънища,

нов свят за двама сътворих.

 

Не съм мечтала да се нося безметежно

върху белите криле на влюбено сърце,

не си представях, че със мене нежно

ще се отнася някой и ще се радвам аз като дете.

 

Не си помислях..., и със право,

отново Морфей ме беше посетил,

за чудесния му сън – едно голямо браво

и стих със спомена за бляна ми беше посветил!

 

© Десислава Консулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??