Добряк и мъдрец, голямо момче,
загрижено вечно за другите,
в света суров – тънкокрако врабче,
но дръзко и влюбено в бурите.
Вълшебник, обяздващ стихиите,
почти нашега, но с точни слова,
сърцата печелещ завинаги.
Чаровен магьосник, ваещ света,
нощта ми усмихва, намигайки...
© Росица Танчева Todos los derechos reservados