Преди да заспя, се събудих
и сънят изсънува ме пак,
май със него и тебе прокудих.
Улови ме! Със другия влак.
Ще те чакам притихнала, плаха,
ще примирам на някой перон,
с поглед в ласки увивайки влака.
Ти си вътре! Във някой вагон.
И усмивки със страх ще редувам,
ще умирам студено навън
и от тихата нощ ще ревнувам.
Целуни ме! Макар и насън.
© Наталия Todos los derechos reservados
по мен усетих целувките ти сладки.
Не ме събуждай, изсънувай ме пак,
рисувай ме с длани и устни.
Красив стих, с много нежност и копнеж!
Поздрави, Наталия!