27 nov 2009, 13:46

Сънувах 

  Poesía » De amor
811 0 17
Сънувах - сляп съм бил,
а ти минаваш
и мене ми се иска да те видя.

Очи уж нямам,
а пък те - във мене.
Как иначе бих могъл да те виждам?

До теб
ръцете ми - да ги отрежеш! - стигат.
Как иначе бих могъл да усещам?

Затова ми става страшно.
Защото теб те няма - а те виждам.
Защото мен ме няма - а усещам.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??