12 sept 2008, 22:27

Сънувах границата 

  Poesía
564 0 9

 

Сънувах утре.
Разрових всичките му часове,
за да те търся
в пустошта.
Горяха свещите без теб
и като съчки
съскаха
на границата...
В тъмно междудневие
протегнати ръце
загребваха безмълвните минути,
а плазмата
на бъдещото случване
изгаряше
заспиващото вчера...
на събуждане.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??