Сънувах музика...
Лееше се в моя ум,
толкова реална,
толкова прекрасна...
Но тази музика не беше ти,
не беше той,
не беше тя любим,
... тя беше аз...
Аз... с бушуващите чувства,
с ума ми уморен, сънувах себе си,
като нотен лист,
изписан с ноти на тъга...
И слушах в съня си музика,
тъй красива в своята тъга,
тъй тиха и добра,
огледало на моята душа...
Сънувах музика
и знаех, че съм аз -
цяла и прекрасна,
като мелодия на есента.
© Жана Todos los derechos reservados