11 may 2021, 17:34

Сънувах сън 

  Poesía
500 4 14

Сънувах сън:

камбанен звън

и група хора.

Горещо вън,

студено в мен,

в краката ми умора.

Вървя сама,

държа в ръка

букетче бяло.

Една сълза

гори сега

на лявото ми рамо.

 

Сънувах сън.

 

Алармен звън

ме буди сутринта.

Олтарът празен

и аз сама -

останахме в съня.

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??