11.05.2021 г., 17:34 ч.

Сънувах сън 

  Поезия
501 4 14

Сънувах сън:

камбанен звън

и група хора.

Горещо вън,

студено в мен,

в краката ми умора.

Вървя сама,

държа в ръка

букетче бяло.

Една сълза

гори сега

на лявото ми рамо.

 

Сънувах сън.

 

Алармен звън

ме буди сутринта.

Олтарът празен

и аз сама -

останахме в съня.

© Ивелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??