May 11, 2021, 5:34 PM

Сънувах сън 

  Poetry
503 4 14

Сънувах сън:

камбанен звън

и група хора.

Горещо вън,

студено в мен,

в краката ми умора.

Вървя сама,

държа в ръка

букетче бяло.

Една сълза

гори сега

на лявото ми рамо.

 

Сънувах сън.

 

Алармен звън

ме буди сутринта.

Олтарът празен

и аз сама -

останахме в съня.

© Ивелина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??