20 may 2010, 20:26

Сънувах те 

  Poesía » De amor
1491 1 3

Сънувах те


Сънувах те - ти бе до мен

и гледаше ме с нежност в очите.

Видях в теб необуздан копнеж

и страст, готова да изригне.


Сънувах те - ти бе до мен,

докосна ме и тихичко прошепна

"Не се буди и остани при мен,

това е приказка вълшебна".


Луната тихичко се приближи,

огря ни с мека, нежна светлина.

И две тела и две души

се сляха във безкрайната вселена.


Целувката бе плаха и желана,

докосването бе изпуснат стон.

И от жарта отново разгоря се

една изпепеляваща любов.

© Диана Бунева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??