Сънувах те...
Пак те галех с поглед,
чувах и припомнях си твоя глас.
Сънувах те,
бяхме впили устни,
един у друг!
Размечтано... пак те сънувах.
Всяка нощ!
Сексът в главата ми беше
с теб, ден и нощ.
© Въображение Todos los derechos reservados