22 янв. 2015 г., 18:01

Сънувах те... 

  Поэзия » Эротическая
1159 0 0

Сънувах те...

Пак те галех с поглед,

чувах и припомнях си твоя глас.

 

Сънувах те,

бяхме впили устни,

един у друг!

 

Размечтано... пак те сънувах.

Всяка нощ!

 

Сексът в главата ми беше

с теб, ден и нощ.

© Въображение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??