9 ago 2008, 7:11

Сънувам слънчогледи 

  Poesía » De amor
1130 0 9

СЪНУВАМ СЛЪНЧОГЛЕДИ

Сънувам слънчогледи.
Не един и не цяло слънчогледово море,
а точно пет. Онези пет.
Същите, които бях ти пратил.
Красиви, жълти, с дълги дръжки
събрани във букет.
Пет слънца изпратени за теб
от мен с поздрав най-сърдечен
за Рождения ти ден.
Най-големият букет,
който някой някога ще ти изпрати.
Сънувам слънчогледи.

Но не до твоето легло,
а в кофата за смет.Онези пет.

Същите, които бях ти пратил. 

И които ти дори не си видяла,
защото си била при друг.


ПП: Много исках да го публикувам това вчера (08.08.08),
понеже това му беше датата, а аз си знам защо:)
Но... още не е съмнало като го качвам, така че за мен
все още е 08.08.08, макар и да е минало полунощ преди 2 часа:)

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1703 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??