27 oct 2009, 12:01

Сънувам те, море 

  Poesía » Del paisaje
573 0 2

Сънувам те, море

       загадъчно и диво,

с коси от водорасли,

       но винаги красиво.

Сънувам те, море,
       започващо от плажа...
и стигащо ей там
       далече зад пейзажа.

 

© Моника Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??