13 nov 2012, 23:33

Съперницата 

  Poesía » Otra
556 0 0

тя е толкова хубава
господи
толкова бяла
като лилиум зрял сред цветята
във китна градина
и косата си
господи
само как разпилява
раменете си бели
с отблясъци медни покрива

тя е толкова трепетна
господи
толкова трепетна
иска да вземе момчето
което желая
тя е толкова изкусителна
като самодива
едновременно
крехка и силна е
господи
не позволявай

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??