19 sept 2020, 21:16

Сърца и космос 

  Poesía » De amor, Verso libre, Formas orientales, Otra
618 1 1

Звезди и планети. 

 

Свобода и кораб.

 

Пътуваме към себе си.

 

Две свързани сърца. 

 

 

 

 

© Жулиета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??