И мястото не е същото
и барът отдавна затворил е,
и твоите очи различно
от вчера ме гледат,
напомняйки, че есента
е дошла, но подвизава се
под друго име.
"Сърцата се менят"
изръмя дъждът
и не спира оттогава.
© Силвия Todos los derechos reservados