19 окт. 2015 г., 18:15

Сърцата се менят 

  Поэзия » Любовная
437 0 1

И мястото не е същото

и барът отдавна затворил е,

и твоите очи различно 

от вчера ме гледат,

напомняйки, че есента 

е дошла, но подвизава се

под друго име.

"Сърцата се менят"

изръмя дъждът 

и не спира оттогава.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??