25 mar 2011, 11:31

Сърце 

  Poesía » Versos blancos
867 0 0


Докосни ме...
аз няма да се счупя, ако силно ме прегърнеш.
Но ако не искаш да останеш -
забрави ме!
... не ще дочакам да се върнеш!
Може дълго да боли,
може в сърцето да се отвори рана,
но нека кърви!
Нека силно да боли!
Да забрави то какво е,
да не спира да тупти,
да копнее да е твое!
Нека види, нека знае,
че този, който най-малко чувства,
а то най-силно желае,
не може да притежава!
Урок по-ценен едва ли ще получи
от това, как страда...
че на любов не случи,
а забрави да погледне в чуждите очи.
Да види как те светят,
как чуждото сърце гори.

Не е достатъчно да виждаш,
ако сърцето ти е сляпо!
Ако то желае този с ледените ръце,
а някъде изстива...
друго, чуждото сърце!

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??