12 feb 2015, 22:21  

Сърце 

  Poesía » De amor
442 0 0



Сърце разкъсано и мръсно,

сърце, изхвърлено в калта,

сърце, което може... иска

да вкуси пак от любовта.

 

Сърцето стъпкано вдигни го.

Изкарай тръните с внимание,

а после нежно прибери го

или го избави от туй страдание.

© Слънце Антимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??