30 nov 2021, 13:19  

Сърце 

  Poesía » De amor
810 0 2

Слънцето с усмивката ти,
виждам как се слива 
и небето откривам в твоите очи, 
докато гласът ти топъл, 

 

в сърцето ми,любов, бродира 
и в душата ми, разпалва искри. 
Името ми нежно прошепни го,
сърцето ми ритъма си да ускори,

 

силно нека затупти,
да забравя за всички неволи и беди.
В прегръдката ти искам да се скрия 
да усетя твоето сърце,

 

как със моето в едно се слива
и забравя всички страхове.

 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??