Nov 30, 2021, 1:19 PM  

Сърце 

  Poetry » Love
809 0 2

Слънцето с усмивката ти,
виждам как се слива 
и небето откривам в твоите очи, 
докато гласът ти топъл, 

 

в сърцето ми,любов, бродира 
и в душата ми, разпалва искри. 
Името ми нежно прошепни го,
сърцето ми ритъма си да ускори,

 

силно нека затупти,
да забравя за всички неволи и беди.
В прегръдката ти искам да се скрия 
да усетя твоето сърце,

 

как със моето в едно се слива
и забравя всички страхове.

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??