Това невинно сърце,
крехко и нежно като перце,
не познава то никакво зло,
лесно чупливо е като стъкло.
Но разбие ли се веднъж,
не можеш вече да му кажеш:
" Бъди силно и се дръж!''
Дори някой ден да се оправи,
сторените му злини никога няма да забрави.
Болката в камък ще го превърне,
и със студенината си цял ще те обгърне.
Сърцето ти никога не наранявай,
за последствията не забравяй,
знай, че ако едно сърце от теб е наранено,
щастието и за теб е забранено.
© Венета Todos los derechos reservados