Умирам...
Моля, помогнете...
Туй сърце от мен го извадете...
Нека то да спре да бие
и да плаче,
нека скита се само,
нека е сираче...
Искам в мъка
цял живот да плува,
да не може да се смее,
да пирува...
Махнете го от мен -
не искам да усещам...
Туй в него що гори,
друг да го посреща...
© Росица Иванова Todos los derechos reservados