27.03.2008 г., 0:44 ч.

Сърце... 

  Поезия
679 0 4

Умирам...

Моля, помогнете...

Туй сърце от мен го извадете...

 

Нека то да спре да бие

и да плаче,

нека скита се само,

нека е сираче...

 

Искам в мъка

цял живот да плува,

да не може да се смее,

да пирува...

 

Махнете го от мен -

не искам да усещам...

Туй в него що гори,

друг да го посреща...

 

 

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??