4 jul 2007, 16:50

СЪРЦЕ 

  Poesía
1027 0 7
                                                        
                                                       СЪРЦЕ

                                          Заудря, затропа, захлопа,
                                          заскърца, залиня -
                                          сърцето ми, милото.
                                          Всеки ден с различен ритъм,
                                          търси житейски алгоритъм.
                                          Веднъж го попитах:
                                          Кажи ми, мило,
                                          защо така си се свило
                                          без зъби, без нокти, без хъс,
                                          без воля, без мощ
                                          да влачиш жребия лош.
                                          А то ми отвърна:
                                          Направих грешка,
                                          влюбих се в неподходящ човек,
                                          имам нужда от психотерапевт.  

                                    

© Олга Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??