3 nov 2013, 11:45

Сърце 

  Poesía » De amor
471 0 0

Сърце

 

Сърцето пише стих,
когато от обичане онемее.
Прошепва го в сълза,
докосва го с капка,
с боляща нежност го докосва.
Сърцето си в парещи длани
може да ти даде само този,
който в любов се врече.
А ти пази го,сърце лесно се чупи.
Най-лесно, когато носи теб.

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??