12 ago 2011, 20:46

Сърце на океана 

  Poesía
567 0 1

Измислен ли си, или те има?

Въображаем ли си, или не?

Сърце си ти на океана

и с живот даряваш ме!

С лице на ангел -

него галя,

докосвам мека кожа -

кадифе,

потапям се в очи като магия,

от тях с пълни шепи пия...

Утолявам жаждата си с мечта,

не пресъхва изворът на любовта!

Не си измислен!

Сгушена в сърце е тя!

Благодаря, че си до мен!

Благодаря за всеки ден,

за всеки ден...

 

 

© Фей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??