Измислен ли си, или те има?
Въображаем ли си, или не?
Сърце си ти на океана
и с живот даряваш ме!
С лице на ангел -
него галя,
докосвам мека кожа -
кадифе,
потапям се в очи като магия,
от тях с пълни шепи пия...
Утолявам жаждата си с мечта,
не пресъхва изворът на любовта!
Не си измислен!
Сгушена в сърце е тя!
Благодаря, че си до мен!
Благодаря за всеки ден,
за всеки ден...
© Фей Все права защищены