28 feb 2008, 7:55

Сърце ранимо 

  Poesía » Civil
555 1 5

Сърце ранимо


Какво сърце... вярно, родолюбно...

За всички жали и боли,

за други дни все бленува,

за преданост и много добрини...


Погазена култура, народ един,

погазен морал... Накъде вървим!?

Политици тъй безлични,

кога ли, кога сили ще сплотим!?


Сърце, сърце... вярно и ранимо...

Колко ли са за измяна?...

Сърцата ваши, ех, дали

жадуват днес, като мен промяна!?...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??