28 февр. 2008 г., 07:55

Сърце ранимо 

  Поэзия » Гражданская
537 1 5

Сърце ранимо


Какво сърце... вярно, родолюбно...

За всички жали и боли,

за други дни все бленува,

за преданост и много добрини...


Погазена култура, народ един,

погазен морал... Накъде вървим!?

Политици тъй безлични,

кога ли, кога сили ще сплотим!?


Сърце, сърце... вярно и ранимо...

Колко ли са за измяна?...

Сърцата ваши, ех, дали

жадуват днес, като мен промяна!?...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??