23 mar 2015, 21:57

Сърце за друга вече нямам 

  Poesía » De amor
443 0 1

Сърце за друга вече нямам

 


 

Обичам те, защото само ти докосна моето сърце, както другите не успяха....
Само ти ми даваше кураж да продължа напред, когато всички ме оставиха!
След толкова много години, все още си най-добрата ми приятелка,
но изведнъж аз се влюбих в теб и мисля, че не съм се влюбвал никога така....

Ти отдавна ми доказа с колко малко можеш да ме накараш да се усмихна
и изведнъж аз усетих нещо в моето сърце което ми каза "Тя трябва да е твоя",
но не знам дали е редно, че се влюбих в най-добрата си приятелка....
Само знам, че от онзи момент си мечтая всяка вечер да си моя!

Не те погледнах в очите, защото щях от щастие да се разплача,
но не забравяй, че каквото и да стане никога няма да те оставя сама....
Сърце за друга вече нямам, защото не го пазят и винаги го мачкат....
но сега съм на 21 и обещавам цял живот да те обичам, не забравяй никога това!

 

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??