10 sept 2015, 17:30

Сърцето е виновно 

  Poesía » De amor
310 0 2

Със очите те избрах,

със сърцето те залюбих.

Че във тебе аз се влюбих,

чак сега това разбрах.

 

Ти - съкровище за мен,

най-безценен си подарък.

Ще те нося аз и нарък,

считано от този ден.

 

Ще те нося цял живот

и в сърцето си любовно.

То за всичко е виновно

в поднебесния ни свод.

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Влюбено сърце - това е най-невинната вина...
  • Прекрасно е човек да носи винаги любов в сърцето си!
    Ти си благословен с любовната лирика, Никола!
    Приятна вечер!
Propuestas
: ??:??