4 ene 2015, 21:50

Сърцето е задрямало 

  Poesía
491 0 2

Сърцето е задрямало
и не иска да се буди.
Е, мина много време.
Чувствата са други.
По-лесно е без тях.
Нито любов, нито радост.
Може би ще ми е грях,
но я няма всяка тягост,
дето идва след това -
тази обич неуморна
сгряла моята душа,
а после бивала отровна.
Не се сърди сега,
че от щастие се плаша
после идва пак тъга
и прелива всяка чаша.
Моята,препълнена отдавна,
уморена от надежди -
неискрени, фалшиво давани,
чупи се и само реже.
Сърцето си задрямало,
страхливо, предпазливо пазя.
Достатъчно са ми отнемали
по-добре без чувства,
отколкото да мразя.

© Рали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??