5 ago 2018, 1:47

Сърцето което не умее да обича 

  Poesía » De amor
627 3 1

Написах ти какво ли не.

С различни думи те наричах.

В ръцете аз оставих ти сърце,

което даже не умее да обича.

По начина по който искаш,

но вземи го, друго нямам.

При мен то вече много претърпя,

в ръцете твои нека да остане!

Но да знаеш, че тежи.

Да го пазя аз не се научих.

Празно и разбито в моите гърди,

щеше скоро и да спре да диша!

Болка и нещастие достатъчно видя,

дано и на любов да го научиш.

Но след всичкото което изживя,

дали отново ще успее да обича?!

 

 

 

 

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "В ръцете аз оставих ти сърце,
    което даже не умее да обича.",
    При мен то вече много претърпя,
    в ръцете твои нека да остане! "
    Няма как да го цитирам цялото - но да, когато има чувства и сърце изляти в редове, с две ръце съм за. Благодаря!
Propuestas
: ??:??