24 ago 2007, 8:52

Сърцето когато е голямо 

  Poesía
734 0 6
Сърцето ти когато е голямо
и силно обичаш света,
тогава злото е нямо
и разцъфва в теб любовта!

Прощаваш всичко на всеки,
напред със усмивка вървиш,
минаваш през чудни пътеки
и щастието свое градиш!
                                       23.08.2007г.

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??