24.08.2007 г., 8:52 ч.

Сърцето когато е голямо 

  Поезия
739 0 6
Сърцето ти когато е голямо
и силно обичаш света,
тогава злото е нямо
и разцъфва в теб любовта!

Прощаваш всичко на всеки,
напред със усмивка вървиш,
минаваш през чудни пътеки
и щастието свое градиш!
                                       23.08.2007г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??