20 jun 2007, 18:58

Сърцето ми 

  Poesía
578 0 1
Сърцето ми е черен замък
с призраци безброй от самота.
Сърцето ми е прашен камък
от паяци погълнато в нощта.

Сърцето ми от паяжини е обвито,
сърцето ми е страшна тишина
и зловещо бие в мрака,
тръпне, щом усети топлина.

Сърцето ми е тъжна сянка,
неусетило страстта,
сърцето ми е празна чаша
от кристална самота.

Сърцето ми - река дълбока,
зловещо, галеща вода.
Сърцето ми е черна пропаст
на болка и тъга!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??