20.06.2007 г., 18:58 ч.

Сърцето ми 

  Поезия
541 0 1
Сърцето ми е черен замък
с призраци безброй от самота.
Сърцето ми е прашен камък
от паяци погълнато в нощта.

Сърцето ми от паяжини е обвито,
сърцето ми е страшна тишина
и зловещо бие в мрака,
тръпне, щом усети топлина.

Сърцето ми е тъжна сянка,
неусетило страстта,
сърцето ми е празна чаша
от кристална самота.

Сърцето ми - река дълбока,
зловещо, галеща вода.
Сърцето ми е черна пропаст
на болка и тъга!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??