7 may 2008, 16:35

Сърцето ми... 

  Poesía » De amor
733 1 2
Сърцето ми...
Сърцето ми насред дъха си спря.
НяКОЙ влезе в него
                              ... на пръсти
и Го хвана с ръка...
Сърцето ми...
                не каза нищо...
Само
     се усмихна...
;-)

© ЖаЖда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??