May 7, 2008, 4:35 PM

Сърцето ми... 

  Poetry » Love
796 1 2
Сърцето ми...
Сърцето ми насред дъха си спря.
НяКОЙ влезе в него
                              ... на пръсти
и Го хвана с ръка...
Сърцето ми...
                не каза нищо...
Само
     се усмихна...
;-)

© ЖаЖда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??