15 feb 2008, 19:04

Сърцето ми 

  Poesía » De amor
773 0 4
Чувстваш ли сърцето ми да бие?
Не чуваш нищичко, нали?
Че е счупено искаше да скрие,
че е счупено и го боли!

И спря да бие и да стене,
разбито за пореден път!
Умря като другото във мене,
умря, сковано от студа!

Мъртво е, но нещо страда в мен,
дали останало е някое парче?
Умряло ли е или не съвсем?
Дано не бие вече моето сърце!

Не бий, моля те, поспри,
да не чувствам болката във тебе,
да не роня кървави сълзи
Умри! Както другото във мене!

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??