19 mar 2006, 23:20

СЪРЦЕТО МИ Е МАГИСТРАЛА 

  Poesía
674 0 4
Сърцето ми е магистрала,
а любовта ти е километраж.
И ти шофираш смело, без спирачка,
не падаш под сто километра в час.
Дори не спазваш мойте знаци.
Но кой научи те така?
Отдавна знам, че с мене си играеш
и сигурно харесва ти това.
Когато магистралата е празна,
това са дълги километри от тъга.
Ти знаеш винаги кога да дойдеш,
да навъртиш обратно любовта.
Тогава всичко става романтично,
но не за дълго, както всеки път.
Отново без мигач ти свиваш нейде
и губиш се по някой тесен път.
Нощта е дълга и студена,
особено когато завали.
А с първите лъчи проблясва надежда,
че скоро ще се върнеш ти.
Сърцето ми е магистрала,
а любовта ти е километраж...

© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??